VerhuisdLet op: Neder-L is verhuisd naar www.neerlandistiek.nl

woensdag 30 december 2015

Neder-L volgen

Het einde van het kalenderjaar nadert – een jaar waarin we u gemiddeld bijna 100 berichten per maand brachten. U kunt ons volgen via het weblog, maar ook via e-mail (zie de rechterkolom van het weblog), via Twitter en via Facebook. Ook houden we een YouTube-kanaal bij met video's die mogelijk interessant zijn voor neerlandici in het onderwijs.

Het werk aan Neder-L is ongesubsidieerd en daardoor volkomen onafhankelijk en open access. Het is een publicatievorm voor academici waar wij in geloven. We denken dat dit ook in het afgelopen jaar zijn nut heeft bewezen, bijvoorbeeld doordat het een onafhankelijk platform kon zijn voor allerlei discussies, zowel over inhoud als over structuren.

We stellen commentaar – vooral op wat er beter kan – altijd op prijs, bijvoorbeeld via e-mail. We zien dit weblog het liefst als een gezamenlijk product van de gemeenschap van neerlandici in Nederland, Vlaanderen en daarbuiten.

1 opmerking:

  1. Ik lees jullie blog (en Twitter-account) altijd met veel plezier. Als medeblogger weet ik goed hoeveel tijd er zit in het schrijven en bijhouden van een blog. Ik wens jullie in ieder geval heel veel succes voor de toekomst en hoop dat jullie nog heel lang doorr kunnen gaan.

    Hartelijke groet uit Duitsland,
    Alexandra

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.