VerhuisdLet op: Neder-L is verhuisd naar www.neerlandistiek.nl

maandag 2 april 2012

Vacature: Docent vertalen Frans-Nederlands, LuikDe Université de Liège is op zoek naar een universitair docent vertalen Frans-Nederlands. Het gaat om een halftijdse aanstelling (0,5 fte) voor vier jaar. Kandidaten zijn gepromoveerd en beschikken over een gedegen ervaring als vertaler van het Frans naar het Nederlands en/of als onderzoeker op het gebied van de neerlandistiek. Kandidaten kan gevraagd worden een proefcollege te geven.

Voor aanvullende inlichtingen kan men terecht bij mevrouw Françoise Hartkopf – tel.:+32 4 366 54 54 – Francoise.Hartkopf@ulg.ac.be.

Kandidaten dienen voor hun sollicitatie gebruik te maken van een gestandaardiseerd formulier: http://www.ulg.ac.be/cms/c_205632/cv-standardise-philo-derniere-version-presentation-type-des-dossiers-de-candidature

Het sollicitatieformulier (in tweevoud), samen met een exemplaar van de publicaties, dient aangetekend verstuurd te worden:

Monsieur le Recteur de l’Université de Liège
place du 20 Août, 7
B-4000 Liège

De deadline is 02 mei 2012. De originele tekst van de vacature, inclusief extra informatie, is terug te vinden op dit webadres:

http://www.ulg.ac.be/cms/c_1814725/traduction-du-francais-vers-le-neerlandais