VerhuisdLet op: Neder-L is verhuisd naar www.neerlandistiek.nl

dinsdag 1 november 2011

Vac: Vacature redactie Vooys

Vooys, het grootste (en geheel door studenten gerunde) literatuurwetenschappelijke tijdschrift van Nederland, is op zoek naar enthousiaste, kritische letterenstudenten die de redactie komen versterken.

Als lid van de redactie van Vooys denk je mee over de invulling van het blad en werk je aan de uitgave ervan. Vooys is op zoek naar iemand die, naast de redactionele taken, de functie van penningmeester op zich wil nemen. Daarnaast zoeken we iemand die onze pr-afdeling komt aanvullen.

Heb jij ideeën over literatuur, literatuurwetenschap en geesteswetenschappen en lijkt het je leuk om die samen met een enthousiaste groep studenten wekelijks in de praktijk te brengen? Stuur dan voor 18 november 2011 een korte motivatie en je CV naar redactie@tijdschriftvooys.nl. Vermeld duidelijk welke functie je zou willen vervullen. In verband met wekelijkse vergaderingen (in Utrecht) is het belangrijk dat je op woensdagavonden beschikbaar bent. Verder is het van belang dat je, in verband met de doorloop binnen de redactie, ten minste nog anderhalf jaar studeert.
Meer informatie over Vooys vind je op http://www.tijdschriftvooys.nl.